Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Oι δικοί μας σύνεδροι δεν είναι λιβανιστήρια, δεν είναι χειροκροτητές,

Aυτό το συνέδριο είναι το πρώτο Δημοκρατικό Συνέδριο ενός πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα. Και το πιστεύω. Και όσοι από εσάς ήταν χθες στην αίθουσα δε μπορεί να μη νιώσατε περήφανοι την ώρα που με ηλεκτρονική ψηφοφορία αποφάσιζε το Συνέδριο για τις θέσεις τους. Την ώρα που δικοί μου συνεργάτες μπροστά σας υποστηρίζανε διαφορετικές θέσεις. Και δεν ήταν φτιαχτό διότι έχουν διαφορετικές απόψεις. Και αποφάσισε το Συνέδριο με ψηφοφορία ποια είναι η θέση που υπερίσχυσε. Δεν έχει τολμήσει ποτέ κανένα κόμμα να προχωρήσει σε τέτοιου είδους απόδειξη δημοκρατικότητας. Δεν έχει τολμήσει κανένα κόμμα, διότι οι δικοί μας σύνεδροι δεν είναι λιβανιστήρια, δεν είναι χειροκροτητές, είναι σκεπτόμενοι μαχητές, είναι άνθρωποι που έχουν άποψη, έχουν λόγο και γι' αυτό ανήκουν στη Δημοκρατική Συμμαχία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OREA ARXIDIA STI FOTOGRAFIA

Ανώνυμος είπε...

oti xirotero exei na mas diksi h salamina apikonizete sti fotografia mazi me to mitsotaki se nea ekdosi.
re oyyyyyyyst lamogia

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της ΝΔ πήρε περισσότερους ψήφους από τον Σαμαρά, στην Σαλαμίνα.
Μ΄αυτούς όμως που περιβάλλεται και το παίζουν κομματάρχες, δυστυχώς απομακρύνουν τον κόσμο από κοντά της και αναπόφευκτα τον οδηγούν στον Σαμαρά.
Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην Σαλαμίνα, και αυτό το επιβεβαίωσαν και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ας πάνε τώρα στον Τσαβαρή να ζητήσουνε στήριξη για την Ντόρα, την οποία κατά τα άλλα την θεωρώ πολύ αξιόλογη και ικανή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΑ BLOGS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ/ΑΣ 2:31.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Ε Σ Ε Ι Σ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ακου εδώ είναι ο πιό επιτυχημένος αντιδήμαρχος που είχε ποτέ η Σαλαμίνα ?
Δεν μας το λες να το μάθουμε κι εμείς ?
Δεν πιστεύω να εννοείς την μεγαλλίτερη φασίνα που πέρασε ποτέ από το νησί !
Ναί, αυτόν εννοώ που σκέπτεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το ειδαμε κι αυτο, αντιδήμαρχος που αν είχαμε λίγο μυαλο σε αυτο το νησι θα επρεπε να τον ειχαμε στείλει προ πολλού να καθαρίζει Καλιοπες. Οτι δηλαδη εκανε στο ναυτικο.