Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ωχ, το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου. Πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο ο καημένος ο δήμαρχος

πηγή: ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ

Πινόκιο Νο: 2
Το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου ο δήμαρχος από την κατακραυγή τωνblogs για την απρεπή, αντιδεοντολογική όσο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του στην αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Μπίλλια. Μια διαγραφή που και στο μέλλον, θα ‘χει τον χρόνο να το μετανιώσει πολλές, πολλές φορές ακόμα!!
Ψεύδεται ασύστολα με το σημερινό του δελτίο τύπου και την αναφορά του σε ολομέλεια προ του τακτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου.
Δήμαρχε μπορούν να βγουν δημόσια στελέχη σου όπως: Γιάννης Τσαλίκογλου, Μάνος Δερτούζος, Αντώνης Τσαλιαγκός, Νίκος Φουρίκης, Γιώργος Κουτσιλαίος, Λεονίδας Σταμπουλής, και τόσοι άλλοι για να τον επιβεβαιώσουν (;;) (γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι φορούν τα παντελόνια όχι γιατί κρυώνουν); Όχι βέβαια και το ξέρεις καλά!!!
Αλήθεια, για άλλη μια φορά, ποιος απολίτικος και λειψός εγκέφαλος σε ξαναπαρέσυρε στην έκδοση και αυτού του νέου δελτίου τύπου; Δεν έχεις ένα σοβαρό άτομο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη;
Αν ήσουν άπειρος θα σε δικαιολογούσα, με την δική σου εμπειρία όμως είσαι επιεικώς απαράδεκτος κι έχεις προσωπικά την ευθύνη. Τουλάχιστον σταμάτα εδώ.
Οι καλά γνωρίζοντες και παρεπιδημούντες στην «Ιερουσαλήμ» το γνωρίζουν καλά και το χειρότερο έχουν και 4/5 ηχογραφημένες δηλώσεις στα κινητά τους για του λόγου το αληθές.
Πρόταση, για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο που η υπεροψία σου σ’ έριξε.
Στο επόμενο συμβούλιο να καταθέσει την παραίτηση του από τον συνδυασμό σου ο ίδιος ο κ. Μπίλλιας μια και το ‘χει το δικαίωμα από τον Καλλικράτη ώστε να λήξει και τυπικά το θέμα, δεν πιστεύω να ‘χει αντίρρηση είναι πολύ καλό παιδί για να ταλαιπωρήσει τον συνδυασμό που τον εξέλεξε. Απλά, ζήτησε του το και θα το ‘χεις.

Σαλαμίνα 20 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της Δημοτικής παράταξης, διεγράφη από τα μέλη του Συνδυασμού ο κ. Γεώργιος Μπίλιας.
Το γεγονός ανακοινώθηκε κατά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο μαλάκες είναι και επικίνδυνοι.
Παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου και που λέτε ότι είχαν κάνει μπλόκο οι τροχονόμοι της Σαλαμίνας; Απίστευτο και άκρος επικίνδυνο, στη Λεωφόρο Αιαντειου στο ύψος του γηπέδου, σε ένα δρόμο στενό χωρίς ορατοτητα , με διπλη διαχωριστικη και για οσους γνωριζουν ακριβως πανω στην ανηφορα. Ειχαν κριψη το μισο περιπολικο στα ξεροχορτα στην ακρη του δρομου και σταματουσαν τα αυτοκινητα χωρις οι τρεις μαλακες να καταλαβενουν οτι με αυτη την παπαρια τους μπορουσε να προκληθη σοβαρο ακομη και θανατηφορο ατυχημα, αγνωοντας το νομο και τους κανονες ασφαλειας που απαγορευει να βρισκετε περιπολικο σε επικυνδηνο για προκληση ατυχηματος σημειο.
Τελικα κυριε διοικητα της τροχαιας υπαρχη καπιος να βαλει εστω λιγο μυαλο στους υφισταμενους σας; η πρεπει να συμβει κατι πολυ σοβαρο για να καταλαβουν τη μαλακια τους δερνει

Ανώνυμος είπε...

TO ENA KARABI STH SKALA TH MEGALH POY PARANOMA EDO KAI MHNES EXEI DESH ANTI NA FIGI EGINAN DYO UA GRAPSI KANENAS TIPOTA?

Ανώνυμος είπε...

Νοσταλγική Κουλουριώτικη βραδιά
Βράδυ της 25ης Νοέμβρη, στην γνωστή ταβέρνα «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» της Σαλαμίνας. Η παρέα μεγάλη, το τραπέζι τοποθετημένο «τραβέρσα» στην μέση του μαγαζιού για να τους χωρέσει όλους. Ήταν, πρώην αρχηγοί, ανώτατος αξιωματικός, καπετάνιοι, καθηγητές, μηχανικοί, αλλά κι άλλοι θαμώνες όλοι γνωστοί Κουλουριώτες.
Στην μεγάλη παρέα για διασκέδαση των συνδαιτυμόνων συμμετείχε το «ΚΟΥΑΤΡΟ ΚΙΘΑΡΑ», έτσι το ονομάσαμε αυτό το βράδυ με τους τροβαδούρους κιθαριστές:
Παναγής Καπετάνιος, Κώστας Φαρμάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Οδυσσέα Κουτσούκο, ο τέταρτος ήταν ο καπταν Μιχάλης ο Δελημιχάλης, ο οποίος ήταν και η έκπληξη της βραδιάς, διότι εμείς τον ξέραμε για ΣΟΛΙΣΤ του μπουζουκιού, αλλά τα μαγικά του δάχτυλα και η παράξενη σε σχήμα κιθάρα έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην μουσική.
Ρεπερτόριο που θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες, άρχισαν με τραγούδια της δεκαετίας του 50 και τέλειωσαν με τα τελευταία σουξέ. Τραγούδησαν Πολυμέρη – Γούναρη – Παναγόπουλο – Βέμπο – Δανάη – Βαμβακάρη – Τσιτσάνη – Παπαϊωάννου – Μπαγιαντέρα – Μητσάκη – Ζαμπέτα – Θεοδωράκη – Ξαρχάκο – Καλδάρα και πολλούς άλλους.
Quest Star της βραδιάς ο δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής εθεάθη περί τα μεσάνυχτα, σαν τον κομήτη του Χάλεϊ, παρέμεινε μόνο για λίγα λεπτά στην μεγάλη παρέα και απεχώρησε.
Υ.Γ.: Για τους καχύποπτους, σημειώνω και πιστεύω ότι η παρουσία του Δημάρχου ήταν τυχαία και ότι το panel, δεν ήταν στημένο από κάποιον, αλλιώς οι συμμετέχοντες στην παρέα θα θεωρούνταν γλάστρες του Δημάρχου.
Παράκληση για δημοσίευση

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχιαπατεώνα Φώτη Μπλατσούκα που σε έχει με το μήνα ο Τσαβαρής για να σπιλώνεις τους αντίπαλούς του, δεν ξέρεις ότι ο διαχειριστής του PALOUKIA PRESS είναι ο Παπασάβας; Εσύ δεν ήσουνα στον συνδυασμό του που τακιμιάσατε με τον Τσάβες για να μείνετε στην κούρσα μέχρι τις εκλογές για να φρενάρετε την Νάννου ώστε να βγεί ο Τσαβαρής; χαράμι να σας γίνουν και οι μεζονέτες που πήρατε και τα πηγκουϊνια που βάλατε στην τσέπη.
Ο κόσμος όμως τα ξέρει όλα αυτά, γιαυτό σας έχει φτύσει, και σένα και τον Παπαράβα.